Αποστολές σε όλη την Ελλάδα ΤΗΛ. 2108612598
Καλάθι 0

Εγγραφή στο Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter της www.katiomorfo.com για νέα προϊόντα & προσφορές.
Σημαντική σημείωση: Με την εγγραφή σας δίνετε την άδεια στην www.katiomorfo.com να αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπό επικοινωνίας μαζί σας ώστε να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα & προσφορές. Η www.katiomorfo.com δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αποκλειστικά και μόνο γι'αυτόν τον σκοπό και να μην τα δώσει ποτέ σε τρίτους.
GDPR
Ο νέος Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018 αποτελεί και για τη χώρα μας, ένα αξιόπιστο ρυθμιστικό πλαίσιο για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και τη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς πλαισίου λειτουργίας για την προστασία και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.
Η www.katiomorfo.com, στο πλαίσιο του επερχόμενου κανονισμού, έχει ξεκινήσει τη προσαρμογή της τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού με συνεχή εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση. Ο νόμιμος χειρισμός των ευαίσθητων δεδομένων και οι διαφανείς διαδικασίες αποτελούν για την επιχείρησή μας βασική μέριμνα για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρούμε εδώ και χρόνια.
Για τη λήψη των ενημερωτικών μας δελτίων, αυτή πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη δική σας αρχική συγκατάθεση. Μπορείτε οποτεδήποτε επιθυμήσετε να προβείτε σε ανάκληση συγκατάθεσης.
Η''Κάτι Όμορφο'' ως νόμιμη κάτοχος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.katiomorfo.com διατηρεί και διασφαλίζει το απόρρητο όλων των πληροφοριών και δεδομένων που μας χορηγείτε για το σκοπό της ενημέρωσης, επεξεργασίας και ολοκλήρωσης των ηλεκτρονικών σας αιτημάτων και παραγγελιών