Αποστολές σε όλη την Ελλάδα ΤΗΛ. 2108612598
Καλάθι 0

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων & πολιτική επιστροφών

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.


Η αγορά ενός προϊόντος, συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του χρήστη στη μελλοντική ενημέρωσή του σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) προϊόντων και υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας της διοργανώτριας επιχείρησης μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια επιχείρηση.

Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε όσα στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς επίσης και τη διόρθωσή τους, σε περίπτωση που τεκμηριώνεται η ύπαρξη λάθους.

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και έχετε τη δυνατότητα είτε αντικατάστασης με προϊόν ίδιο ή ίσης αξίας είτε επιστροφής χρημάτων. Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


Να έχετε επικοινωνήσει εντός 5 ημερών από την παραλαβή τους με τα κεντρικά μας γραφεία.
Να συνοδεύονται υποχρεωτικά οι επιστροφές από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και οι συσκευασίες τους να μην έχουν παραβιαστεί.
Η διεύθυνση των προς επιστροφή προϊόντων είναι: Πατησίων 133, 11251 Αθήνα.

Επιστροφές σε προϊόντα προσφορών δεν πραγματοποιούνται.

Το κόστος της μεταφοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων και γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Κατά την παραλαβή σας συνιστούμε να ελέγχετε λεπτομερώς τα προϊόντα. Εάν κάποιο αποδειχτεί ελαττωματικό, δηλαδή εάν έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα, τότε μπορείτε να το επιστρέψετε κατόπιν επικοινωνίας με τα κεντρικά μας γραφεία εντός 5 ημερών από την παραλαβή και το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει το Κάτι Όμορφο. Αντίστοιχα, όπως και παραπάνω μπορείτε να επιλέξετε αντικατάσταση του προϊόντος είτε επιστροφή χρημάτων.