Αποστολές σε όλη την Ελλάδα ΤΗΛ. 2108612598
Καλάθι 0

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμών

Η κλήρωση θα γίνει μέσω του :

https://www.gigacalculator.com/randomizers/random-picker.php

ή εναλλακτικά μέσω του www.random.org

  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώνονται δημόσια στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook κατά την ημερομηνία που έχει δηλωθεί  στην ανακοίνωση του διαγωνισμού. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν αναζητά και δεν ενοχλεί με προσωπικά μηνύματα τον/την νικητή/τρια. (Σε περίπτωση που λάβετε κάποιο τέτοιο μήνυμα προσοχή πιθανόν να είναι απάτη! Συνεπώς παρακαλούμε να ενημερώσετε την επιχείρηση η οποία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες και ενέργειες ενώ σε κάθε περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη. Η επιχείρηση έρχεται σε συνεννόηση με εσάς μόνο κατόπιν δικής σας επικοινωνίας.)
  • Ο/Η Νικητής /τρια του διαγωνισμού οφείλει εάν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του να επικοινωνήσει με το κατάστημα και να δώσει τα στοιχεία αποστολής του εντός μίας εβδομάδας από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κλήρωσης στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook . 
  • Ο/Η Νικητής /τρια του διαγωνισμού για να παραλάβει το δώρο του θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του από την courier εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του, αλλιώς αυτό θα επιστραφεί στο κατάστημα και θα πάψει να το δικαιούται . 
  • Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση ισχύουν όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί στην ανάρτηση του διαγωνισμού στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook. 
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.